ЗА НАС

Autotech Tuning веќе 15 години е на Македонскиот пазар. Основна дејност на фирмата е чип тунинг.

Работи со лиценциран софтвер и сертифицирана техника на докажани во светски рамки фирми DimSport Technology и CMD Flash.

Официјален дилер во Македонија за Allcartuning од Австрија и Allcarracing од Италија.

Автотек тјунинг е вистинскиот избор во областа на чип тунингот.

Секоја година нашиот тим се специјализира надвор од Македонија, ги апсорбира новините директно од производителите.

Располагаме со Динамометар кој прави мерења на возила со преден или заден погон.

123
Помошник

Текст за вработениот 2

890
Менаџер

Text for employee 4

678
Менаџер

Текст за вработениот 3


Footer With Address And Phones