MAN TG-S 480 EURO 4 исклучување EGR вентил преку OBD

  • 0
csm_MAN_TGS_41.480_vorne_7f3e08d594

MAN TG-S 480 EURO 4 исклучување EGR вентил преку OBD

Категорија:Камиони

На MAN Euro 4 е возможно да се исклучи the EGR вентилот (регулација за издувни гасови)без грешки на таблата после преправките преку OBD.

Неисправните EGR вентили се веќе историја, нема потреба да се купуваат нови вентили.


Footer With Address And Phones