SEAT LEON 5F 1.2 TSI 86HP

  • 0
csm_Seat_Leon_1.2TSI_86PS_Dyno_front_01_2aa01b76e9

SEAT LEON 5F 1.2 TSI 86HP

Категорија:Автомобили

Чип тјунинг SEAT LEON 5F 1.2 TSI 86кс

На нашиот динамометар на Seat Leon 5F измеривме 94hp и 171Nm, Фабрички овој модел е деклариран со 86hp и 160Nm .

Со нашата техничка поддршка и 3 дневна работа, успеавме да изработиме stage 1 и stage 2 за зголемување на перформансите на овој автомобил.

Stage 1: 115hp and 200Nm 

Дино мерење Stage 1

Stage 2: 130hp and 215Nm 

Дино мерење Stage 2


Footer With Address And Phones