VW Golf 7 1.6 TDI 110HP со Delphi ECU

  • 0
csm_VW_Golf_7_back_01_0b3fc1327e

VW Golf 7 1.6 TDI 110HP со Delphi ECU

Категорија:Автомобили

Тјунинг на новата генерација на ECU Delphi DCM6.2 вграден во 1.6 TDI сега е достапен преку OBD (On-Board-Diagnosis)

Тјунингот е изработен на дино машина.

Очекуваните перформанси од 1.6 TDI со 110hp и 250Nm се 145hp и 320Nm. Достапна е и верзијата со 90hp и 230Nm. (Видете во нашата листа на автомобили)

Stage 1:  +35hp / + 70Nm (Дино мерење)


Footer With Address And Phones