Audi S7 4.0TFSI

  • 0
csm_Audi_S7_Dyno_front_fefb46069a

Audi S7 4.0TFSI

Категорија:Автомобили

Чип тјунинг за новиот Audi S7 со моторот 4.0TFSI.

Фабричките спецификации на ова ауди се 420кс и 550нм (7 брзински S-Tronic менувач). Со оптимизирање од Автотек, постигнавме перформанси со Stage1 верзија од 513hp и 734Nm (Дино мерење)

Stage 2 верзија е исто достапна (~540hp / 780Nm )

Времетраење на оптимизација 1,5ч

 


Footer With Address And Phones