Чип тјунинг VW Touareg

  • 0
csm_VW_Touareg_Dyno_back_afbd57e145

Чип тјунинг VW Touareg

Категорија:Автомобили

Чип тјунинг за новиот VW Touareg

Performance Tuning за новиот VW Touareg 3.0TDI 204hp.

Фабрички декларирани спецификации изнесуваат 204hp and 450Nm, оптимизирано на динамометар, имаме резултат од 268hp и 561Nm (Дино мерење)

Чип тјунинг преку ОБД

Времетраење 1ч


Footer With Address And Phones