VW GOLF VII 2.0 TDI 150

  • 0
csm_Golf_7_150PS_am_Pruefstand_01_b6f2ff61d8

VW GOLF VII 2.0 TDI 150

Категорија:Разно

Чип тјунинг е сега овозможен и за новата генерација на мотори од Воксваген групацијата. Новиот VW GOLF VII 2.0 TDI со 150кс со фабрички 150hp и 320Nm со оптимизирање на мапата од Autotech, се постигнаа перформанси од 185hp и 440Nm.

Stage 1:  +35hp / + 120Nm


Footer With Address And Phones